Spekefat - 600 g oppskåret

Spekefat - 600 g oppskåret

Vinterkassen - tilbudskasse 4.0

Kr
1400,-
Tilgjengelighet: På lager
pr. kasse
kasse

Vinterkassen er en fortsettelse av suksessen vi har hatt med tilbudskassene versjon 1.0 til versjon 3.0*. Nå fortsetter vi med vinterens varer, lagd av gris som ble slaktet rett før jul og de stod over jul,  alstå som for små til å bli slaktet i desember.

Vinterkassen - Tilbudskassen 4.0 er her. Denne gangen med produkter som mange har etterspurt fra versjon 1.0, 2.0 og 3.0. Vi skjønner at dette er noe som både er populært og treffer mange av våre kunder midt i magen. Noen justeringer har vi gjort, samt erfaringer fra f.eks sprengt gris som en del fant alt for salt i ver 1.0. Grytekjøtt og ytrefilet er også mer standardisert, og har denne gangen mindre fett enn i tidligere utgaver. 

Vinterkassen inneholder råstoff til mange middager, porsjonspakket og merket med innhold og holdbarhet. Kassen kan hentes på Fagernes fra uke 2 i 2021 eller så leveres den hjem over hele Sør, midt og deler av Nord-Norge i henhold til leveringsplanen (du finner planen under denne lenka). Kassen kan hentes kostnadsfritt hos oss, eller leveres for 200 kr uansett mengde og avstand. Kassen inneholder:

Bearbeidede varer

  • Kjøttdeig (2 stk a 500 g) 
  • Medisterpølser (2 pk a 360 g) (MELK)
  • Medisterkaker (2 pk a 4 kaker - hver pk 360 g MELK))
  • Knoke (delt i 2) saltet og røkt - 1 stk ca 1 -1,5 kg
  • Sprengt fjellgris - (pulled pork). 4 pakker a 360 g, passe saltet og klar til bruk.
  • Fjellgrisburger - 3 pakker a 360g, 4 burgere pr pakke

Rent kjøtt

  • Skivet ytrefilet av Fjellgris (3 pakker a 400 g)
  • Grytekjøtt av Fjellgris (4 pakker a 360 g)
  • Koteletter (3 pakker - 2 stk pr pakke, hver pakke ca 400-500 g)
  • Nakkekoteletter (3 pakker - 2 stk pr pakke, hver pakke 500-600 g) 

* Bakgrunnen for tilbudskassene kom våren 2020 da vi måtte finne en avsetning for varer som hopet seg opp etter nedstengingen av Norge. Vi pakket om varer som egentlig skulle selges til hoteller og restauranter og solgte dette til samme pris som hotellene får. Tilbudet slo an og store mengder av varer som vekk i løpet av en måneds tid. Etterspørselen var mye større enn hva vi ventet og var forberedt på, men vi fikk ut varene. Versjon 2.0 i august gikk også bra, 3.0 enda bedre. 

Nå er vi klare med en vinterkasse med varer av høy kvalitet, og uten tilsetningsstoffer utover krydder og salt. Vi fortsetter med samme opplegg som før, dvs kassen koster 1400 kr, og vekta denne gangen ligger på mellom 10 og 11 kg. Prisene er fortsatt rimelige etter vår målestokk, og ligger i samme prisleiet som hotell og restaurantene betaler for samme varer fra oss. 


Vi fant andre products du kanskje liker!