Takk for god hjelp etter forrige nyhetsbrev – vi kom oss over kneika og ser fram imot høsten og en ny sesong. I mellomtiden pakker vi sommerkasser, grillkasser og mye mer til hele Norge

 

Ny nettbutikkløsning

Som varslet i vårt forrige nyhetsbrev lanserer vi nå vår nye nettbutikk i samarbeid med Dyrket. Du bestiller som før – på www.stolsvidda.com , men endringen innebærer at du som kunde må opprette nye passord ved første innlogging i vår nettbutikk.

 

Senere i dag vil du motta to eposter; begge fra www.kontakt.dyrket.no. Den ene er for å bekrefte din epostadresse og den andre for å opprette et nytt passord. Når epostadresse er bekreftet og nytt passord opprettet vil du kunne handle i vår nye nettbutikk. Du kan også velge å lage en ny profil – det er egentlig opp til deg.

 

Dine tidligere bestillinger hos oss vil ikke være tilgjengelige i den nye løsningen, om du vil se disse så send oss en epost på post@stolsvidda.com, så sender vi en kopi.  

 

Levering

Vi har delt lageret vårt og har nå varer klar for levering både fra Dyrket sitt lager i Oslo, og vårt eget i Valdres. I nettbutikken ligger bare varer som er klare for levering med en gang. Dette vil gjøre at du som kunde vil få hyppigere levering av våre varer og vil kunne velge levering til faste dager. Leveringsområder og alternativer vil bli oppdatert fortløpende. Tilbudet vil bare bli bedre i månedene fremover.  Pr i dag så omfattes store deler av Østlandet i denne endringen, utover høsten kommer områdene i og rundt Kristiansand, Stavanger og Bergen. Frem mot jul er det skissert at også Trondheim kommer med.

 

Stølsvidda fortsetter som tidligere å kjøre egne ruter i områdene som ikke dekkes av Dyrket. Her vil leveringsalternativene ligge inne i nettbutikken.

 

Ta en titt i nettbutikken – følg lenkene fra Dyrket, så blir opplysningene oppdatert i systemet. Løsningen vi har fått til med Dyrket gjør at kapasiteten vår øker, bestilling og levering blir enklere, stabilt og uten mangler.

 

Noe du savner?

Det kan være at du ikke finner varer du ønsker å bestille i nettbutikken. Send oss i så fall en epost så varsler vi deg når dette er tilgjengelig.

 

 

Vi ønsker deg en god sommer og håper på sol, regn, og gode minner for alle!

 

Mvh

 

Knut og  Ragnhild i Stølsvidda