Ørret - villfanget

Ørret - villfanget

Sprengt fjellgris (pulled pork)

Sprengt fjellgris (pulled pork)

Vårkassen - Tilbudskassen 8.0

Kr
1750,-
Tilgjengelighet: På lager
pr. stk.
stk.

Nå er vi klare med en ny vårkasse med varer av høy kvalitet, uten kunstige tilsetningsstoffer (bare salt og krydder). Kassen inneholder råstoff til mange middager (ca 20 middager/4 pers) porsjonspakket og merket med innhold og holdbarhet. Alle varer er glutenfrie, og inneholder bare produkter fra utegris. 

Kassen koster 1750 kr, vekta pr kasse er ca 8 kg, noe avhengig av størrelsen på koteletter og knoker. Prisene er fortsatt rimelige etter vår målestokk, og er rabattert med 25% siden det er mye i kassen og vi får pakket rasjonelt og enkelt.  

Folk spiser ulike mengder til middag, men vi har regnet ut at det etter skal rekke til ca 20 middager for 4 personer. Alt er porsjonspakket og merket med innhold og holdbarhet. Kassen kan hentes kostnadsfritt hos oss på Fagernes fra uke 19, eller leveres hjem i hele Sør-Norge (220 kr/levering uansett mengde).  Når og hvor leveres det ? - Se i leveringsplan under "Litt om alt" -(denne lenka).

Kassen inneholder:

  • Grillribbe - (to pakker fjellgrisribbe i pakker a 500 g)Egner seg til grill eller i ovnen. 
  • Knoker - røkt og salta ( kløyvd, ca 1,2 kg)
  • Fjellgrillpølser (4 pakker a 280 g) (MELK)
  • Valdreswurst (4 pakker a 280 g) (MELK)
  • Spareribs/ribbesnipp - flotte til grilling/marinering 3-4 pakker, ca 1,5 kg tilsammen
  • Sprengt gris - polled pork (3 pakker a 350 g)
  • Koteletter (3 pakker a 500 g - to i pakken)
  • Villfiskkaker - laget av sik og gjedde. (4 pakker a 360 g) (MELK) Disse er kjempegode :-)

Bakgrunnen for tilbudskassene kom våren 2020 da vi måtte finne en avsetning for varer som hopet seg opp etter nedstengingen av Norge. Vi pakket om varer som egentlig skulle selges til hotell og restauranter og solgte dette til samme pris som hotellene får. Tilbudet slo an og store mengder av varer var borte i løpet av en måneds tid.