Vårkassen - Tilbudskassen 8.0

Vårkassen - Tilbudskassen 8.0

Gavekort

Gavekort

Sommerkassen

Kr
2250,-
Tilgjengelighet: På lager
pr. kasse
kasse
Sommerkassen er tilgjengelig for kjøp i intervaller på 1

 

Sommerkassen er en fortsettelse av suksessen vi har hatt med ulike typer kasser med en variasjon av smakfulle produkter. Denne gangen med en del produkter som ikke har vært med tidligere - bla spekeskinke, speket i 24 mnd, passe salt og nydelig på smak

 

Sommerkassen inneholder råstoff til mange anledninger, porsjonspakket og merket med innhold og holdbarhet. Kassen kan hentes på Fagernes fra uke 25 i eller så leveres den hjem over hele Sør, midt og deler av Nord-Norge i henhold til leveringsplanen (du finner planen under denne lenka). Kassen kan hentes kostnadsfritt hos oss, eller leveres for 220 kr uansett mengde og avstand. Kassen inneholder ca 8 kg kjøtt som skulle kunne dekke hverdag og fest gjennom sommeren:

 

  • → Ca 2 kilo langtidsmodnet spekeskinke – fra 24 mnd og mere. 2-3 biter. Superkvalitet, sjekket og godkjent.
  • → 4 pakker fjellgrillpølser (280 g/pakke) – mange kjenner denne fra før, røkt og kokt klar til grilling (MELK)
  • → 2 beger leverpostei (400 g/beger) – ble svært populær forrige runde. Stekeklar, 40 min i ovn, nydelig pålegg (inneholder HVETEMEL)
  • → 3 pakker middags/kjøttpølse (380 g/pk) – fin å steke, god og knaske (MELK)
  • → 3 pakker villfiskkaker (380 g/pk) – unik oppskrift med sik, gjedde, suter og asp. Beste fiskekakene vi kjenner til (MELK)
  • → 2 pakker koteletter (ca 500/pk) – kamkoteletter med fettrand og bein.
  • → 3 pakker sprengt fjellgris/pulled pork (ca 380g/pk) - fin til taco, pita, i salat eller annen småmat

 

Kassen koster 2250 kroner ved henting på Fagernes. Levert hjem så koster den 2 480,-  

I denne sammenhengen så ønsker vi i mest mulig grad å levere denne pakken uten for mange endringer - altså at du ikke kan bytte ut produkter i kassen med andre. Årsaken er at plukking av varer og tilpassing tar svært mye tid. Vi vet at mange har sine favoritter – og ligger det ikke ute i nettbutikken så spør oss gjerne på en epost – post@stolsvidda,com. Vi strekker oss så langt vi kan.

Alle produkter finnes også enkeltvis i nettbutikken.

Vi fant andre products du kanskje liker!