Product was successfully added to your shopping cart.

5

Product was successfully added to your comparison list.

Grillkasse storfe 5 kg

Grillkasse storfe 5 kg

kr 1 850,00 pr. kasse
Stølsvidda samarbeider med flere bønder som har ammeku av kjøttferasene Hereford, Angus, Charolais, Skotsk høylandsfe, og av de gamle norske rasene Dølafe, Vestlandsk raudkolle og sida trønderfe. For oss er det viktig at kalvene vokser opp sammen med mødrene sine, og at alt dyra vi bruker kommer besetninger der dyra får beite fritt i utmarka og ellers utfolde seg sammen med sine artsfrender. Kjøttet vi får fra slike dyr er hovedsakelig av hunndyr, eller kastrater. Vi bruker bare voksne dyr, minimum 3 år gamle. Dyra født og oppvokst i Valdres, og spiser stort sett bare gress, både inne og i beitesesongen.

Når vi velger ut kjøtt som skal hengemodnes skal skrotten være godt dekket med fett. Når skrotten så får hengemørne i 4-6 uker på kjøla vår så får kjøttet en fin smaksutvikling. Fyldig og dyp smak karakteriserer hengemodnet kjøtt - både som stykningsdeler og som kjøttdeig. Hengemodning gir god aromautvikling i et allerede godt utgangspunkt.

Liten storfekasse uke 11-15 består av hengemodnet kjøtt av Hereford. Kjøttet er mørt, lett å tygge og har en dyp, fyldig smak. En grillkasse veier 5 kg og består av


4 pk storfeburger (4 x 175 g pr pakke)
0,8 kg rundbiff (biffer a 200 g)
1,2 kg entrecotekam (cote de beuf - 2 stykker)
0,2 kg ytrefilet (200 g stykke)
kasse

BESTSELGERE

Stor fjellgriskasse

kr 2 450,00 pr. kasse

Pølsemakerkasse

kr 690,00 pr. kasse

Hel skinke

kr 0,00 pr. stk. i depositum.
120,- pr. kg

Fjellgrillpølser

kr 190,00 pr. kg